Fløjte og Guitar – engelsk duo – festsalen på Sorø Akademi

19. juli 2023 - kl. 19:00

Sorø Akademis Festsal

OBS. Denne Koncert er afholdt

Billetpris 150 kr. for voksne og 50 kr. for børn og unge under 18 år inkl. gebyr. Der serveres et glas i pausen. Billetsalg af resterende billetter ved indgangen fra kl. 18.30. Mulighed for elevator til festsalen på 1. sal. Ikke nummererede pladser. 

Rachel Smith, fløjte og Paul Gregory, guitar, er en duo, som har kendt hinanden længe og som har arbejdet sammen mange gange, to meget erfarne musikere.

Paul Gregory begyndte at spille guitar som 10-årig. Senere studerede han cello og komposition i London med debut i Wigmore Hall som 19-årig. Tre år senere vandt han Andres Segovia International Guitar Competition i Spanien. Han har lavet mange BBC Radio 3 programmer inklusive direkte udsendelser fra Wigmore Hall og Broadcasting House. Han har turneret i en række lande, inklusive amerikanske og Hong Kong. Han er gæstelærer på Royal Irish Academy i Dublin og ledende ekstern eksaminator ved Royal Scottish Academy. På det seneste har han givet master classes på Royal College of Music og Trinity College of Music i London og Royal College i Dublin.

I 2002 startede han en importvirksomhed, som forsyner forretninger i UK med kvalitetsinstrumenter. Han var med til at oprette New Music Brighton, som er en sammenslutning af komponister. Han er desuden kunstnerisk leder af the Lunchtime Concerts i Chapel Royal, Brighton, som finder sted hver tirsdag året rundt.

Dr Rachel Smith har fået sin uddannelse fra Royal Holloway, University of London og Royal Northern College of Music, og I 2013 tog hun doktorgrad i musik fra University of Salford, Manchester. Hun turnerer i UK og resten af verden med kammermusik og koncerter. Hun har spillet i West End Theatre og tillige med ensembler for ny musik samt rejser jævnligt med London Festival Opera. Hun har inspireret adskillige britiske komponister til at skrive nye værker til sig. Nogle af disse er med på hendes første CD Summer was in August. Hun er p.t. førstefløjtenist i Coldstream Guards Band og har med dem deltaget i adskillige turneer i Europa og Japan. Hun har tillige været solofløjtenist i Royal Albert Hall som led i Gubbay Christmas Classics Concerts i december 2017. Desuden underviser hun i sit instrument og giver masterclasses ved London College of Music. Hun er tillige eksaminator for Trinity College exam board.

Billetter til børn og unge under 18 år: 50 kr. Voksne 150 kr.

Mulighed for anvendelse af elevator for gangbesværede (koncerten afholdes i Sorø Akademis festsal på 1. sal).

Dørene åbnes kl. 18.30, hvor det vil være muligt at købe resterende billetter.

Der bydes på et glas i pausen.

Find vej

Sorø Akademis Festsal

cello-light-rotated