Voces8 – engelsk vokalensemble

21. marts 2023 - kl. 19:00

Sorø Klosterkirke

OBS. Denne Koncert er afholdt

Vokalensemblet VOCES8

Dørene åbnes kl. 18. Eventuelle ledige billetter til 150 kr. sælges på MobilePay eller kontant ved indgangen fra kl. 18.

Sangere:

Andrea Haines, sopran
Molly Noon, sopran
Katie Jeffries-Harris, mezzosopran
Barnaby Smith, kontratenor
Blake Morgan, tenor
Euan Williamson, tenor
Christopher Moore, baryton
Dominic Carver, bas

Det britiske vokalensemble VOCES8 inspirerer mennesker gennem musik og ved at dele glæden ved at synge.

Gruppen turnerer globalt og optræder med et omfattende repertoire både i sine â cappella-koncerter og i samarbejder med førende musikere, orkestre, dirigenter og solister. Alsidighed og en fejring af forskelligartede musikalske udtryk er centrale for ensemblets præstations- og uddannelsesetos, som deles både online og personligt.

VOCES8 har optrådt på mange bemærkelsesværdige spillesteder siden starten i 2005, herunder Wigmore Hall, Elbphilharmonie Hamburg, Cité de la Musique Paris, Vienna Konzerthaus, Tokyo Opera City, NCPA Beijing, Sydney Opera House, Mariinsky Theatre Concert Hall, Victoria Concert Hall Singapore, Palacio de Bellas Artes Mexico City blandt mange andre. I denne sæson afholder de over 100 koncerter i Storbritannien og i hele Europa, i Israel og USA – en velkommen tilbagevenden til at turnere efter covid-restriktionerne. Gruppens iværksætterånd og fællesskabsånd og dens innovative tilgang er fremmet af medstifterne af VOCES8, brødrene Paul og Barnaby Smith.

Pandemien har givet impulsen til VOCES8 til yderligere at transformere dets allerede exceptionelle tilbud og pleje et nyt publikumsfællesskab, der giver håb, modstandskraft og en chance for at engagere sig i klassisk musik på nye måder. Banebrydende initiativer omfatter ventures såsom LIVE From London digitale festivaler og VOCES8 Digital Academy. LIVE From London blev skabt som et specifikt svar på pandemien. Holdet har vundet ros for sin samarbejdstilgang fra kunstnere, presse og publikum rundt om i verden og har leveret fem digitale festivaler til dato, udsendt 70 koncerter og solgt 150.000 billetter i over 75 lande. VOCES8 Digital Academy er et online korprogram for gymnasier, gymnasier og enkeltpersoner, der byder på live-interaktion med medlemmer af ensemblet, live- og indspillede foredrag og videoressourcer til at lære og fremføre musik fra renæssancen til i dag.

Sideløbende med dette online arbejde på sine egne platforme høres VOCES8 jævnligt på albums, internationalt tv og radio. Ensemblet er en Decca Classics-kunstner og udgiver sideløbende projekter på sit eget VOCES8 Records. Det seneste Decca Classics-album er “Infinity”, som nåede toppen af ​​de klassiske hitlister ved udgivelsen. Nye projekter med komponisterne Christopher Tin, Eric Whitacre og Paul Simon bliver optaget i 2022.

Find vej

Sorø Klosterkirke

cello-light-rotated