Pop-up Opera: Telefonen – Holberg Arkaden, Sorø – gratis

30. juni 2021 - kl. 19:30

Holbergarkaden Juice Club

OBS. Denne Koncert er afholdt

Telefonen

Program: Opera i 1 akt af Menotti

Menottis lille 1 akters opera: The Telephone opføres 3 steder i Sorø. Det er en komisk opera, der handler om Ben og Lucy. Ben kommer på besøg hos Lucy og vil fri til hende, før han skal ud på en rejse, men Lucy taler i telefon, og Ben kan slet ikke få hendes opmærksomhed. Det ender med, at han rejser og må ringe hende op for at spørge om giftermålet, hvorefter det hele selvfølgelig ender i en lykkelig duet – over telefonen.

Varighed ca. 20 min.

Lucy: Louise Pape

Ben: Rene Visgaard Bjerregaard

Akkompagnement: Merethe Køhl Hansen

René Visgaard Bjerregaard er uddannet på det Fynske Musikkonservatorium i Odense, hvor han også har sunget på den Fynske Opera i små og mellemstore roller – bla. i en opera om kartofler. René assisterer i DR Koncertkoret og i det Kgl Operakor. Når han ikke synger, underviser han i fitness-dans.

Louise Pape er uddannet operasanger fra Syddansk Musikkonservatorium og har efterfølgende afsluttet solistklassen samme sted. Hun optræder både som solist og operakorsanger bla. på den Fynske Opera og Operakoret i København, og til daglig er hun kirkesanger og sangpædagog ved Sorø Klosterkirke, hvor  Merethe og Louise har daglig tæt samarbejde omkring Sorø Drengekor. Merethe Køhl Hansen er organist og dirigent ved Sorø Klosterkirke og kunstnerisk leder for Klassisk i Sorø.

Find vej

Holbergarkaden Juice Club

cello-light-rotated