Orgelkoncert Joost van Beek

9. august 2023 - kl. 17:00

Sorø Klosterkirke

OBS. Denne Koncert er afholdt

Billetpris kr. 50. Fri entré for børn og unge under 18 år. Dørene åbnes kl. 16.30, hvor der er salg af ledige billetter kontant og på MobilePay.

Vi får besøg af Joost van Beek fra Holland som spiller musik af Margaretha Christiana de Jong (Hollandsk), Svitlana Ostrova (Ukrainsk) og Jette Mogensen (Dansk) samt Hendrik Andriessen (Hollandsk) og Christian Praestholm (Dansk).

Joost van Beek (*1978) har en bred musikalsk smag med mindre kendt repertoire og kontrastrige programmer som foretrukken.

Han studerede orgel hos Cor Ardesch og Ko Zwanenburg og har taget masterclasses med blandt andre Leo van Doeselaar og Erwin Wiersinga. Han har vundet priser i adskillige konkurrencer.

Som kirkemusiker arbejder Joost forskellige steder i Utrecht regionen og udenfor Holland har han spillet koncerter i Belgien, Danmark, England og Tyskland.

Til daglig arbejder Joost som freelance tekstforfatter og redaktør, for det meste med kunder fra musikverdenen. Han er desuden chefredaktør på det hollandske orgelblad De Orgelvriend.

Find vej

Sorø Klosterkirke

cello-light-rotated