Fitness-opera – dato ikke fastlagt

8. september 2021 - kl. 19:30

Hørhaven

Udsat – Louise Pape og Jakob Vad
akkompagneret af Merethe Køhl Hansen

Billetpris 150 kr.

Støttemedlemmer Gratis

“Susannes hemmeligheder” – en fitnessopera

Chris og Susanne er for nyligt flyttet til Sorø fra København for at få mere plads og frisk luft. De har længe ønsket at komme væk fra storbyens uro og forurening. De ville finde et sted, der kunne leve op til deres forventninger om en sund og aktiv hverdag, og de faldt begge for Sorøs natur og friske luft.

Chris og Susanne går begge meget op i sundhed, økologi og ikke mindst motion. Især Chris lever og ånder for motion, hård træning og den spændstige krop, der følger med livsstilen. Han forventer naturligvis, at Susanne har det på samme måde. Susanne er dog også glad for at nyde livet på en lidt anden måde, hvilket hun måske burde have sagt til Chris. Men Susanne har, i hendes egne øjne, blot et par uskyldige hemmeligheder for ham, hvilket vel ikke burde være så slemt. Det kommer derfor meget bag på hende, hvordan Chris reagerer, da han pludselig afslører hendes hemmeligheder, og at det ser ud til at kunne blive enden på deres ægteskab.

“Susannes Hemmeligheder – en fitnessopera” er en omskrivning af Wolf-Ferraris opera “Il segreto di Susanna”, som oprindelig handler om rygning og at Susannas store hemmelighed er, at hun ryger i smug. Louise Pape, som også synger rollen som Susanne, har skrevet en helt ny libretto på dansk, som både er mere moderne og mere relevant i 2020. Det er stadig en komisk opera, med en masse skøre komplikationer, som hører operaens verden til, men samtidig tager operaen fat i emnet kropsidealer, om hvordan vi bør se ud eller måske nærmere, hvordan vi tror, andre synes, vi bør se ud…

Louise Pape

Louise Pape er operasanger, bosat i Sorø, og er udover hendes virke som sanger, sanglærer for Sorø Drengekor. Louise har optrådt som solist og korist på bl.a. Den Fynske Opera, Opera Hedeland og Det Kongelige Teater. Louise har før optrådt ved Sorø Internationale Musikfestival, og måske husker tidligere koncertgæster hendes komiske talent som Lucy i Menottis 1 akters opera Telefonen i 2017, i Fru Manér synger opera i 2018 eller for hendes fantastiske debutkoncert FørOgEfter – en operaperformance i 2019.

 

Find vej

Hørhaven

cello-light-rotated