Messing på Søen

20. juli 2022 - kl. 19:00

Sorø Bådfart - anløb Søgade

OBS. Denne Koncert er afholdt

Messing på Søen

En hyggelig aften på søen med Lille Claus, hvor messingkvartet med Dennis Vinholt Andersen, Elias Beltoft Eliasen, Stig Jes Nielsen og Kristjan Berger vil spille for os.

Trompet/Cornet

Dennis Vinholt Andersen

Diplomuddannet trompetist og dirigent fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København.

Karrieren som trompetist blev startet i det sydsjællandske i Prins Jørgens Garde og på MGK i Nykøbing Falster. Siden uddannelsen på konservatoriet, har Dennis spillet med de fleste professionelle orkestre og ensembler i Danmark og enkelte i udlandet. Her ibland kan nævnes: Det Kongelige Kapel, Radiosymfoniorkestret, Danmarks Underholdningsorkester, Helsingborg symfoniorkester, Prinsens Livregiments musikkorps, Promenade orkestret i Tivoli, Malmö Operaen (Sverige), Kristiansand Symfoniorkester (Norge), Copenhagen Phil/Sjællandssymfoniorkester, Royal Danish Brass, Det ny teater og Den Kongelige Livgardes Musikkorps.

Fra 2016 – 2020 var Dennis fastansat musikdirigent i forsvaret og havde sit virke ved Søværnets Tamburkorps. Udover freelance livet som trompetist og dirigent, arbejder Dennis siden 2021 som kordegn ved Sorø Klosterkirke.

 

Trompet/Cornet

Stig Jes Nielsen

Uddannet trompetist fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus 2011. Stig lærte at spille trompet i Roskildegarden og har siden spillet med mange af landets messingensembler og Brass Bands samt optrådt i et utal af kammermusikalske sammenhænge. Stig har siden 2012 været ansat i Søværnets Tamburkorps og kan ved de største kirkelige højtider findes i Margretespiret på Roskilde Domkirke som en del af Roskilde Domkirkes Tårnblæsere.

 

Euphonium

Kristjan Berger

Solistuddannet på Euphonium fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Kristjan lærte at spille Euphonium i Prins Jørgens Garde i Vordingborg og tog færdighederne et skridt videre på MGK Storstrømmen, for sidenhen at uddanne sig på konservatoriet som solist og orkestermusiker. Kristjan er en flittig underviser og dirigent og er for nuværende messinginstruktør i Næstved Musikskole, med ansvar for Orkestermester, Orkesterklassen i Fensmark, samt afdeling Fensmark.

Som musiker har Kristjan assisteret i bl.a. Prinsens Musikkorps, Forsvarets Musikkorps Nord Norge, DR Symfoniorkestret og Aalborg Symfoniorkester.

 

Tuba

Elias Eliasen

Elias er en passioneret musiker, som startede sin musikalske karriere i Pedermost Garden og Ollerup Sang/musikefterskole. Passionen for musik har fulgt ham hele livet og har introduceret ham til et utal af forskellige genrer, hvilket har gjort ham til en alsidig og nysgerrig musiker, som formår at mestre sammenspil og solospil på højt niveau. Det høje, faglige niveau og engagement har affødt arrangementer i både ind – og udland, utallige masterclasses og samarbejde med mange andre professionelle musikere.

 

Anløb ved Søgade kl. 19.00 og derefter sejler vi ud på søen og hører musik og vender tilbage til Søgade igen ca. kl. 20.30.

 

 

Find vej

Sorø Bådfart - anløb Søgade

cello-light-rotated