Det Unge Vokalensemble

1. september 2021 - kl. 20:00

Sorø Klosterkirke

OBS. Denne Koncert er afholdt

Det Unge VokalEnsemble (DUVE) er et markant fællesskab af unge sangere, der brænder for at frembringe vokalmusik på et højt kunstnerisk niveau.

Billetpris 150 kr. Børn og Unge under 18 år gratis. Billetsalget starter 23. juni.

Vores ambition er at skabe intenst musikalsk nærvær som fælles klangbund for stærke, betydningsfulde oplevelser, der vækker genklang hos såvel publikum som den enkelte sanger. Vi søger ind til kernen af klangen og den musikalske fortælling, for vi mener at det oprigtige og vedkommende udtryk kan mærkes – og at det gør en forskel.

Ensemblet blev grundlagt i 2009 af Kristine og Jakob Vad, og har siden da indtaget en stærk position i det københavnske musikliv. I 2011 overtog Poul Emborg den kunstneriske ledelse og førte ensemblet frem til dets nuværende form.
Det Unge VokalEnsemble beskæftiger sig med et alsidigt og omfattende repertoire fra barokkens vokalpolyfoni over tysk romantik til samtidens moderne kormusik. Koret giver omkring 12 koncerter om året og samarbejder jævnligt med kammerensembler og organister om større projekter.

Programmet byder på musik af yngre nordiske komponister, dansk, svensk og norsk heriblandt  Matias Vestergårds Rilke-Requiem, nogle sange af Britta Byström, James Macmillans Miserere, samt Carl Nielsen.

Find vej

Sorø Klosterkirke

cello-light-rotated