Blæs på søen – Saxofonkvartet – er desværre allerede udsolgt

16. august 2023 - kl. 19:00

Sorø Bådfart - anløb Søgade

OBS. Denne Koncert er afholdt

Billetpris kr. 200, som omfatter koncert, sejlads og et glas m.m. Desværre ingen fri entré for børn og unge under 18 år. eller for indehavere af fribilletter. Eventuelle resterende billetter sælges fra kl. 18.30. Adgang til båden lige inden sejlads.
Til denne bådfart og koncert med saxofonkvartet får vi et særdeles stemningsfuldt og varieret program. Programmet er meget varieret med uddrag fra “Watermusic” af Händel, netop skrevet til en bådfart, fugaer af Bach, musik af bosniske Edina Hadziselimovic, der har ladet sig inspireret af en gravsten og der bliver også tid til en buket af de bedste tangoer fra Astor Piazzolla. Der bliver således både lejlighed til at meditere stille over den smukke natur på Sorø sø og at lade sig rive med af 4 virtuose saxofonister. Saxofonkvartet (sopran-, alt,- tenor- og barytonsaxofon) er for saxofonister et standardensemble med masser af repertoire og gode arrangementer skrevet til besætningen. De 4 instrumenter har både en stor affinitet, en stor dynamisk spændvidde og et væld af klangfarver til rådighed. De fire musikere er:
Anja Nedremo er en norsk saxofonist. Hun havde sin debut i 2018 fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor hun nu underviser. Hun optræder og producerer koncerter med flere ensembler, herunder NJYD og JÓR. En af Anjas største interesser er at samarbejde med både komponister og andre musikere for at bidrage til og eksperimentere med udviklingen af ​​samtidsmusik. Anja har optrådt som solist flere gange, blandt andet med Aalborg Symfoniorkester og Randers Kammerorkester.
Kristina Thede Johansen er en færøsk saxofonist som er aktiv som både solist og kammermusiker med sine forskellige ensembler, bl.a. Nordic Saxophone Collective, Ensemble Eiradís, EKA og DuoFEYD med base rundt omkring i norden. I marts måned vandt hun en Faroese Music Award med sin trio EKA, samt har hun optrådt som solist med det Færøske Symfoniorkester. Inden for det næste år er hun også solist med for eksempel Randers Kammerorkester og Aarhus Symfoniorkester.
Ali Badreldin (f. 1990) er en dansk saxofonist med base i København. Han er uddannet kandidat fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2017 og ved Paul Cohen på Manhattan School of Music i New York. Siden da har han haft virke som udøvende musiker og underviser. Hans evner og engagement spænder vidt, fra forestillinger på Det Kgl. Teater til jazzkoncerter med egne bands.
Stefan Baur er uddannet ved Conservatorium Van Amsterdam og efterfølgende ved solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han er som musiker lige meget hjemme i den ældre og nyere musik, og optræder ofte med bl.a. barokmusik, fransk impressionisme og uropførelser af nulevende komponister. Han har optrådt på et væld af festivaler og i musikforeninger i Danmark og rundt i hele verden.

Billetpris 200 kr.

Desværre ikke fri adgang for børn og unge under 18 år.

Unummererede pladser.

Ingen ledige billetter.

Find vej

Sorø Bådfart - anløb Søgade

cello-light-rotated