Bådfarts koncert med tenorsanger John Wrensted Olsen

31. juli 2024 - kl. 19:00

Sorø Bådfart - anlægsbro Søgade

Årets koncert på Sorø Sø bliver en stemningsfuld sejlads med operasangeren John Wrensted Olsen.

Vi sejler igen fra Anløbet i Søgade og så snart vi er ude på søen vil John synge for os, akkompagneret på klaver af Merethe Køhl Hansen.

Den dansk/norsk helte-tenor John Olsen har studeret hos Tina Kiberg, Stig Fogh Andersen, Tonny Landy og har deltaget i flere masterclasses med blandt andre Linda Watson, Gregory Llamar, Dagmar Aschellenberger.

John er med sin varme og karismatiske baritonale tenorstemme et sjældent fund. Født til de dramatiske dele af Siegmund og Parsifal, men også med sans for komisk talent, har han blandt andet medvirket i den danske komponist Børresens enakters opera “Den kongelige gæst” og i Weyses “Sovedrikken” i Danmark. I sæsonen 2019/20 sang han i Mozarts “Tryllefløjten” på Theater Chemnitz i Tyskland, hvor han i 2021 skulle have debuteret i rollerne som Siegmund i “Die Walküre” og Max i “Der Freischütz”, men desværre blev aflyst på grund af pandemien. I 2022 sang han rollen som den tredje jøde i Bergen Philharmonics “Salome”, både i Bergen og i Edinburgh, og han vendte tilbage til Bergen i januar 2023 i “Parsifal” som cover for titelrollen og som dritte Knappe. Han har også sunget Siegmund, Otello, Eisenstein og flere, i uddrag ved koncerter og har også været en del af flere professionelle musicals.

John er en ægte Siegmund fra Die Walküre eller titelrollen som Parsifal, men studerer også titelrollen som “Otello”, Canio i “Pagliacci”, Florestan i “Fidelio” og Herodes i “Salome”.

Find vej

Sorø Bådfart - anlægsbro Søgade

cello-light-rotated