Fløjte og Guitar

14. juli 2021 - kl. 19:00

Ikke besluttet endnu

Rachel Smith, fløjte og Paul Gregory, guitar

Billetpris 150 kr.

Rachel Smith og Paul Gregory er to meget erfarne musikere, som har kendt hinanden længe, og som har arbejdet sammen som duo mange gange.

Paul Gregory begyndte at spille guitar som 10-årig. Senere studerede han cello og komposition i London med debut i Wigmore Hall som 19-årig. Tre år senere vandt han Andres Segovia International Guitar Competition i Spanien. Han har lavet mange programmer på BBC Radio 3 inklusive direkte udsendelser fra Wigmore Hall og Broadcasting House. Han har turneret i en række lande, inklusive USA og Hong Kong. Han er gæstelærer på Royal Irish Academy i Dublin og ledende ekstern eksaminator ved Royal Scottish Academy. På det seneste har han givet masterclasses på Royal College of Music og Trinity College of Music i London og Royal College i Dublin.

I 2002 startede han en importvirksomhed, som forsyner forretninger i Storbritannien med kvalitetsinstrumenter. Han var med til at oprette New Music Brighton, som er en sammenslutning af komponister. Han er desuden kunstnerisk leder af the Lunchtime Concerts i Chapel Royal, Brighton, som finder sted hver tirsdag året rundt.

Dr Rachel Smith har fået sin uddannelse fra Royal Holloway, University of London og Royal Northern College of Music, og i 2013 tog hun doktorgrad i musik fra University of Salford, Manchester. Hun turnerer i Storbritannien og resten af verden med kammermusik og koncerter. Hun har spillet i West End Theatre og med ensembler for ny musik samt rejser jævnligt med London Festival Opera. Hun har inspireret adskillige britiske komponister til at skrive nye værker til sig. Nogle af disse er med på hendes første cd-indspilning Summer was in August. Hun er p.t. førstefløjtenist i Coldstream Guards Band, og har med dem deltaget i adskillige turneer i Europa og Japan. Hun har tillige været solofløjtenist i Royal Albert Hall som led i Gubbay Christmas Classics Concerts i december 2017. Endelig underviser hun i sit instrument og giver masterclasses ved London College of Music, og er tillige eksaminator for Trinity College exam board.

 

Find vej

Ikke besluttet endnu

cello-light-rotated